Salomon Sense Ride 4 Trailrunschoenen - Blauw - Dames


Omschrijving:

De Salomon Sense Ride 4 is de allround trailschoen die geschikt is voor zowel onverhard terrein als de weg. 

Productomschrijving

Deze bijgewerkte versie van de allround SENSE RIDE is net zo comfortabel en responsief met de zachte Optivibe ™ -demping waar je van houdt. Het bovenwerk optimaliseert moeiteloos je voet aan de grond, vooral rond de hiel, en is voorzien van echt bestendig, vuilwerend gaas. Je bent klaar om nieuwe avonturen te beleven, dichtbij en ver weg.

Responsieve rit
Net genoeg demping en Optivibe ™ -schuim om trillingen te absorberen en spiervermoeidheid te verminderen zonder u te verzwaren.

Voet aan de grond en bescherming
Het bovenwerk c

    Merk:
  • Salomon

  • EAN Code:
  • 193128541163Webwinkel: Dutchmudmen
 
Prijs: € 109.95
 

Deze website is een verzamelwebsite met een aanbod door goed geselecteerde en betrouwbare online webwinkels. Je kan op deze website zelf geen producten kopen, wilt u een bestelling plaatsen dan wordt je doorverwezen naar de betreffende online winkel. Wij maken geen deel uit van het koopproces wij ontvangen alleen een vergoeding voor het doorsturen. We doen ons uiterste best om de juiste info weer te geven maar alle prijzen voorwaarden zijn onder voorbehoud. De juiste prijs omschrijving is het geen weergegeven wordt op de pagna van de verkoper..

 

Grootste aanbod in alles. Keuze uit 52.967 artikelen

Bodybuilding- en Fitnesskleding
©2022 Groot assortiment op Fitnesskoopjes.nl | Privacy statement